joi, 13 octombrie 2011

Ridicati cortina! Maestre, muzica! (Part II)




Hai sa zburam ca fluturii si sa ne bucuram de efemer, sa plangem de fericire, iar lacrimile sa ude trandafirii... Doamne, Doamne cat de frumos au inflorit !

Hai cu mine o secunda sa stam sub lumina cerului de azi, niciodata in umbra zilei de ieri si sa plutim intr-un suflu de vant catre maine.
...Sa adormim cu frumusetea asfintitului in gand si sa-i fredonam un zambet celui care se numeste noi. O sa radem in hohote pana-i molipsim si pe ei, si pe tine, si pe mine!

Asa, am obtinut deja zambetul tau. E un bulgare de veselie. Si cu cat entuziasm privesti ce cred eu despre viata! Asa ne molipsim unul de la celalalt, cu zambete, cuvinte, dragoste, vise, placeri dar si cu tristeti, lacrimi, ura, cosmaruri.
Eu ma molipsesc de la tine cu o energie minunata, magnifica si tocmai pentru asta iti ofer in schimb toata dragostea mea pentru viata.

Paseste alaturi de mine pe scena vietii, hai in Ring, cu totii meritam aplauze! ca la urma urmei, suntem doar niste simpli actori ai unei scene dominate de vise...caci viata noastra e compusa din cateva mii de secunde de frumusete.

Doar ele raman.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu